LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2014. 127 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! –– Se fler bilder! ––
Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga hittar man i helt vanliga matbutiker.
• Här lär man sig göra frasiga pajskal, krispiga pizzabottnar och en pastadeg som kan kavlas riktigt tunt. Utifrån olika grundrecept kan man sedan laga alla sina favoriter pasta bolognese, lax- och spenatpaj, den godaste calzonen och mycket mer.
• Liksom i tidigare böcker har författarna arbetat fram recepten tills resultatet blivit helt perfekt. Författarna har tidigare gett ut Nytt bröd och Nytt fikabröd, böcker som överraskat och inspirerat många som vill baka och laga glutenfritt. Det visade sig nämligen att det blev minst lika gott som med gluten!
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187785184
- Titel
- Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 255 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga hittar man i helt vanliga matbutiker. Här lär man sig göra frasiga pajskal, krispiga pizzabottnar och en pastadeg som kan kavlas riktigt tunt. Utifrån olika grundrecept kan man sedan laga alla sina favoriter pasta bolognese, lax- och spenatpaj, den godaste calzonen och mycket mer. Liksom i tidigare böcker har författarna arbetat fram recepten tills resultatet blivit helt perfekt. Författarna har tidigare gett ut Nytt bröd (2013) och Nytt fikabröd (2014), böcker som överraskat och inspirerat många som vill baka och laga glutenfritt. Det visade sig nämligen att det blev minst lika gott som med gluten!
