Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

LAGA NYTT – Pasta, pizza, paj & pirog utan gluten

Inbunden bok. Massolit Förlag. 2014. 127 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! –– Se fler bilder! ––

Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga hittar man i helt vanliga matbutiker.
• Här lär man sig göra frasiga pajskal, krispiga pizzabottnar och en pastadeg som kan kavlas riktigt tunt. Utifrån olika grundrecept kan man sedan laga alla sina favoriter pasta bolognese, lax- och spenatpaj, den godaste calzonen och mycket mer.
• Liksom i tidigare böcker har författarna arbetat fram recepten tills resultatet blivit helt perfekt. Författarna har tidigare gett ut Nytt bröd och Nytt fikabröd, böcker som överraskat och inspirerat många som vill baka och laga glutenfritt. Det visade sig nämligen att det blev minst lika gott som med gluten!

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187785184
Titel
Laga nytt : pasta, pizza, paj & pirog utan gluten
Författare
Blohm, Maria
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 255 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
660 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Maria Blohms och Jessica Frejs glutenfria recept finns inga mjölmixer, bara rena råvaror. Majsmjöl, bovete, potatismjöl, rismjöl och mandelmjöl är några av de mjölsorter som används, och samtliga hittar man i helt vanliga matbutiker. Här lär man sig göra frasiga pajskal, krispiga pizzabottnar och en pastadeg som kan kavlas riktigt tunt. Utifrån olika grundrecept kan man sedan laga alla sina favoriter pasta bolognese, lax- och spenatpaj, den godaste calzonen och mycket mer. Liksom i tidigare böcker har författarna arbetat fram recepten tills resultatet blivit helt perfekt. Författarna har tidigare gett ut Nytt bröd (2013) och Nytt fikabröd (2014), böcker som överraskat och inspirerat många som vill baka och laga glutenfritt. Det visade sig nämligen att det blev minst lika gott som med gluten!