Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Befrielsen

Befrielsen

Inbunden bok. Leopard Förlag. 1 uppl. 2015. 344 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Roman (Av förf. utg.: Tänk om; Bitterfittan; Min mormors historia; Att springa, Happy, happy; Hatet; Systrar och bröder; Befrielsen; Bitterfittan 2; Gråleken.) Inbunden, förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 218x146x28 mm. 470 g. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [3725]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173435543
Titel
Befrielsen
Författare
Sveland, Maria
Förlag
Leopard Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
344 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
146 x 218 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
470 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Maria Svelands prosa talar, dialogen är suverän. Trådarna knyts ihop. Våldet och skräcken står i centrum och påverkar hela tiden. Men vi måste ändå fortsätta att leva. Christina Flodman, Nerikes Allehanda En ny, psykologisk roman av Maria Sveland som skildrar fyra kvinnor och deras relationer, i en stad där våldet paralyserar och terroriserar.

En serievåldtäktsman härjar den lilla staden med det pampiga slottet. Medan kvinnorna tar omvägar runt parken och ser till att få sällskap hem, bestämmer sig en annan grupp för att det får vara nog. De kallar sig Kvinnornas Befrielsefront och börjar slå ner oskyldiga män för att få polis och samhälle att reagera.

Befrielsen är en berättelse om det sexuella våldet som finns i allas vår närhet, varje dag, varje timme. Det som skär genom varje kultur, varje land, varje tid. Hur ska vi kunna förstå det? Är det överhuvudtaget möjligt? En berättelse som ställer de svåraste frågorna, om att vägra ge upp, om vänskapen den största och om våra mödrar, vardagshjältinnorna. Om att slå tillbaka.