LÄCKERT TILL FEST 15 GOURMETMENYER
Inbunden bok. ICA Bokförlag . 1988. 58 sidor.
Nära nyskick. En prydlig datumnotering på andra försättsbladet. Inga andra noteringar. Riktig festmat skall ha något alldeles extra. Fint och gott som på restaurang. Men hur lagar man den i köket hemma? Det vet PETER HÄBERLI, kockutbildad i stjärnkockarnas hemland Schweiz, och sedan länge verksam i Sverige. Här delar han med sig av sina allra bästa menyer, välkomponerade och genomtänkta. Laga och bjud hela menyn, eller plocka enstaka godbitar. Du kan komma att få rykte som mästerkock också! Hans B Eriksson och Olle Åkerström har tagit de läckra, inspirerande fotona, alla i färg. 27 x 20 cm. 333 g. ISBN: 9153410971. För fler böcker på temat Mat & Dryck: Välkommen att titta in på mina andra annonser på JOLEANS BOKBOD här på Bokbörsen!
