Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
EN DÖRR TILL DITT INRE. VISUALISERING I TERAPI

EN DÖRR TILL DITT INRE. VISUALISERING I TERAPI

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. Första uppl. 2000. 316 sidor.

Nyskick. Inga namn. Inga märken eller markeringar. Verkar oläst.
EN DÖRR TILL DITT INRE ges numera ut av Studentlitteratur AB. Den upplagan innehåller inga förändringar av innehållet jämfört med den här upplagan.
"Visualisering är en terapimetod där man arbetar med inre bilder med hjälp av symboldramatekniken. Patienten får föreställa sig en viss scen och utforska den tillsammans med sin terapeut. Många människor saknar kontakt med sitt inre vilket kan skapa problem med deras relationer till omgivningen. Visualisering kan vara nyckeln som öppnar dörren till en större självkännedom.
Marta Cullberg Weston har skrivit en lättläst och instruktiv bok, illustrerad med hennes egna klienters teckningar. Hon är psykolog och psykoterapeut och f n verksam i USA. Hon beskriver arbetet med visualisering så här: ”Våra inre bilder kan även i dag bli en viktig länk mellan vår yttre och inre verklighet. Många terapeuter har dock inte upptäckt hur viktig denna dimension är för läkande syften och som ett redskap till förändring. Efter att ha arbetat med symboldrama i några decennier är den inre bildens terapeutiska potential en fundamental del av mitt tänkande. I den här boken beskriver jag ett antal olika ingångar till denna inre värld och olika vägar för att arbeta med visualisering. De inre bilderna ger oss alla en unik väg att öka vår självkännedom. En tidigare ordlös kunskap kan i ett inre drama få ett pregnant uttryck och då också formuleras i språklig gestalt. Det är fascinerande att upptäcka att man kan öppna dörren till sitt inre på detta till synes enkla sätt.”
För fler böcker av MARTA CULLBERG WESTON: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9146176357
Titel
En dörr till ditt inre
Författare
Cullberg Weston, Marta
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2000
Omfång
316 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 216 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
492 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Visualisering är en terapimetod där man arbetar med inre bilder med hjälp av symboldramatekniken. Patienten får föreställa sig en viss scen och utforska den tillsammans med sin terapeut. Många människor saknar kontakt med sitt inre vilket kan skapa problem med deras relationer till omgivningen. Visualisering kan vara nyckeln som öppnar dörren till en större självkännedom.   Marta Cullberg Weston har skrivit en lättläst och instruktiv bok, illustrerad med hennes egna klienters teckningar. Hon är psykolog och psykoterapeut och f n verksam i USA.