Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fashionista

Fashionista

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 208 sidor.

Gott skick. När Martina Bonnier, stilikon och välkänd modechef på Damernas Värld, släppte sin debutbok Fashionista våren 2008 blev det stor uppståndelse, både i modevärlden och den svenska debatten. Modebloggarna tog emot den med öppna armar, krönikörerna förfasade sig över det lyxiga anslaget, kunderna älskade den.

"Fashionista" är en annorlunda bok med ett högst personlig tilltal som bygger på en unik kunskap. Följ med på besök hemma hos Coco Chanel i hennes privata våning och upptäck tjusningen och precisionen hos haute couture. Ta del av råd från kvinnor som ägnar sitt liv åt skönhet. Lär dig långsiktigt bygga upp din garderob. Känn stämningen hos jeansfolket på Acne. Gå på juvelshopping. Ta pulsen på moderedaktionen. Hela tiden i sällskap med de hetaste namnen bland dagens designers.

Efter 20 år som moderedaktör på olika magasin har Martina Bonnier hunnit uppleva det mesta inom mode. Genom högst personliga berättelser delar hon med sig av livet bakom modeindustrins kulisser och av möten med modepersonligheter vars kreativitet smittar av sig.Själv kallar hon sig, med rätta, för modeprivilegierad. Som en av ytterst få utvalda svenskar besöker hon världens mest prestigefyllda modehus i Paris, Milano, New York och London. Hon bevakar och analyserar trender och tendenser dagligen. Denna värld av flärd, lyx och stilkunnande, men också mycket hårt arbete, är Martina Bonniers arbetsfält.

Därför har hon självklart ett och annat råd att ge om stil och mode. Och självklart delar hon med sig!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174241167
Titel
Fashionista
Författare
Bonnier, Martina
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2010
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
191 x 232 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
730 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Martina Bonnier, stilikon och välkänd modechef på Damernas Värld, släppte sin debutbok Fashionista våren 2008 blev det stor uppståndelse, både i modevärlden och den svenska debatten. Modebloggarna tog emot den med öppna armar, krönikörerna förfasade sig över det lyxiga anslaget, kunderna älskade den."Fashionista" är en annorlunda bok med ett högst personlig tilltal som bygger på en unik kunskap. Följ med på besök hemma hos Coco Chanel i hennes privata våning och upptäck tjusningen och precisionen hos haute couture. Ta del av råd från kvinnor som ägnar sitt liv åt skönhet. Lär dig långsiktigt bygga upp din garderob. Känn stämningen hos jeansfolket på Acne. Gå på juvelshopping. Ta pulsen på moderedaktionen. Hela tiden i sällskap med de hetaste namnen bland dagens designers.Efter 20 år som moderedaktör på olika magasin har Martina Bonnier hunnit uppleva det mesta inom mode. Genom högst personliga berättelser delar hon med sig av livet bakom modeindustrins kulisser och av möten med modepersonligheter vars kreativitet smittar av sig.Själv kallar hon sig, med rätta, för modeprivilegierad. Som en av ytterst få utvalda svenskar besöker hon världens mest prestigefyllda modehus i Paris, Milano, New York och London. Hon bevakar och analyserar trender och tendenser dagligen. Denna värld av flärd, lyx och stilkunnande, men också mycket hårt arbete, är Martina Bonniers arbetsfält.Därför har hon självklart ett och annat råd att ge om stil och mode. Och självklart delar hon med sig!