Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Frans fiskar: Gäddhänget

Frans fiskar: Gäddhänget

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2022. 108 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Fiskefakta för nybörjaren! ”Frans fiskar” av Emil Maxén är en bok där fakta och berättelse möts. När Frans får följa med kompisen Josefin och hennes morbror Inge på en fisketur förstår han direkt att fiske är någonting för honom. Snart kretsar allt i Frans liv kring det. Och plötsligt har Frans anmält sig till en stor fisketävling! Kan han ha en chans mot alla vuxna fiskare med massor av utrustning och erfarenhet? Och viktigast av allt, kommer han att fånga storgäddan?

Emil Maxéns humoristiska och generösa färgbilder, spännande berättelse och grundläggande fiskefakta gör boken till ett måste för alla som vill prova på fiske för första gången. Vilka drag ska man använda och när? Och vilka spön? Vadå skitfiske? Hur gör man ett eget fiskedrag? Och vilka fiskar ska man släppa tillbaka för att värna den biologiska mångfalden? ”Frans fiskar: Gäddhänget” är en bok om kärleken till naturen, fisken och fisket.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789179770952
Titel
Frans fiskar : gäddhänget
Författare
Maxén, Emil
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2022
Omfång
107 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
156 x 218 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
360 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fiskefakta för nybörjaren! ”Frans fiskar” av Emil Maxén är en bok där fakta och berättelse möts. När Frans får följa med kompisen Josefin och hennes morbror Inge på en fisketur förstår han direkt att fiske är någonting för honom. Snart kretsar allt i Frans liv kring det. Och plötsligt har Frans anmält sig till en stor fisketävling! Kan han ha en chans mot alla vuxna fiskare med massor av utrustning och erfarenhet? Och viktigast av allt, kommer han att fånga storgäddan?Emil Maxéns humoristiska och generösa färgbilder, spännande berättelse och grundläggande fiskefakta gör boken till ett måste för alla som vill prova på fiske för första gången. Vilka drag ska man använda och när? Och vilka spön? Vadå skitfiske? Hur gör man ett eget fiskedrag? Och vilka fiskar ska man släppa tillbaka för att värna den biologiska mångfalden? ”Frans fiskar: Gäddhänget” är en bok om kärleken till naturen, fisken och fisket.