Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat

Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 264 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bokensskyddsomslag har en liten reva i nederkant. Ta bort det och innanför är boken i nyskick., troligen bara försiktigt bläddrad i.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789113023410
Titel
Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat
Författare
Melker Andersson
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2009
Omfång
264 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 247 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
935 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trodde du att stjärnkockar halstrar anklever och gräddar sufflé på fritiden också? Nja ... Hemma hos Melker Andersson är det i alla fall vanlig vardagsmat som gäller.

Så är hans vardag inte heller särskilt olik din och min - med allt vad det innebär av barn som växer, tränar och ständigt behöver tillskott av energi. Med tiden för matlagning som ibland är knapp, ibland längre. Och med en önskan om att då och då kunna ägna en halv dag i köket, bara för att det är kul och avkopplande.
Under rubrikerna Snabblagat, Tillagat och Vällagat har Melker delat in sina recept i den kokbok som egentligen är den enda som behövs för att fixa maten hemma. Snabbt när det är bråttom, mer omsorgsfullt när tiden finns - och alltid lika gott!
Äkta parisare, laxstroganoff och ossobuco precis som i Italien, är några av favoriträtterna. Liksom den vietnamesiska biffsalladen, våffelmackan och honungsgrapen.
Här finns ett hundratal nummer som passar till mellanmål, vardagsmiddag och fest.
Följ med hem till Melker och var med när han lagar maten! När han hackar dill vid köksbänken, bakar piroger i ugnen, steker hamburgare på gasspisen - samtidigt som han kokar den perfekta ketchupen till! Under tiden avslöjar Melker vilken rätt han alltid beställer på restaurang i Alperna, receptet till mammas finaste bjudfisk och hur han åt sin första moussaka under skolresan till Rhodos - en hel del 70-talsnostalgi utlovas! Men han ger också många praktiska råd på vägen i matlagandet.
Så på med förklädet och välkommen hem till Melker!