Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Yogaköket : indiska vegorecept

Yogaköket : indiska vegorecept

Inbunden bok. Lava Förlag. 1 uppl. 2018. 162 sidor.

Nära nyskick. En så fin och bra bok och man får liksom allt här. Yoga, historia och recept, mycket mer kan man inte begära och allt är dessutom anpassat från Indien till våra breddgrader!

Boken är lätt kantstött och har mindre skavanker på fram och baksida. Utöver det inga skadade sidor eller klotter. Sparsamt använd och nästintill nyskick. Söker ett kärleksfullt hem där den får fortsätta att komma till användning!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188799197
Titel
Yogaköket : indiska vegorecept
Författare
Mendel, Malin
Förlag
Lava Förlag
Utgivningsår
2018
Omfång
162 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
178 x 247 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
1 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I Yogaköket delar Malin med sig av sina godaste recept och bästa yogarörelser för en glad mage och maximal hälsa. Att kombinera yoga och indisk vegetarisk mat är nämligen bland det bästa man kan göra för både kropp och själ.Matsmältningen är avgörande för hur vi mår, och indisk matlagning utgår från denna insikt. Den är rik på grönsaker, baljväxter, nötter och färsk frukt, samt mängder av kryddor. Den är antiinflammatorisk och full av antioxidanter. Boken innehåller också utvalda yogarörelser som tillsammans med andning stimulerar magen och får den att fungera bra, och på köpet kommer en vältränad kropp, slät hy och massa energi. Malin Mendel har hämtat sina kunskaper om yoga och indisk matlagning i Indien, där hon är SVT:s korrespondent. Sedan Malins första bok Bombay Takeaway Indien genom maten kom ut 2013, har hon haft fulltecknade matlagningskurser.