Choklad
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1996. 169 sidor.
Nyskick.
Nu kommer äntligen den första chokladkokboken - boken för alla chokofiler och matroade.
Den kände danske TV-kocken Claus Meyer Nielsen leder oss in i chokladens värld och delar med sig av sina stora kunskaper i ämnet. Fin choklad med hög kakaohalt är på modet: restaurangerna tävlar om att servera den bästa chokladen och chokladsällskap blir allt vanligare.
Här har Claus Meyer Nielsen samlat över 100 av sina bästa recept på konfekt, tårtor, drycker samt varma och kalla desserter. Han ger även exempel på raffinerade fisk- och kötträtter där choklad ingår som ingrediens. Recepten är överskådliga och enkla att följa och de illustreras av vackra inspirerande färgbilder.
Boken om Choklad är en stor presentbok till alla som vill veta mer om kvalitetschoklad och dess mest exklusiva företrädare: Valrhona. Här finns allt från historia och kakaoproduktion till chokladens behandling och framställning samt de bästa chokladadresserna...
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171611628
- Titel
- Choklad
- Författare
- Meyer Nielsen, Claus - Buusmann, Jes - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 221 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 698 g
- Språk
- Svenska
