Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pojken med davidsstjärnan

Pojken med davidsstjärnan

Inbunden bok. Warne Förlag. 1 uppl. 2014. 328 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK.
”Tryckvågen kom innan jag hörde det öronbedövande ljudet. Ett ljud som gick rakt in i hjärnan och stannade där. Det susande ljudet som brukade komma strax före detonationen, spräckte trumhinnan. En bittersöt doft spred sig i luften. Hade vi luft kvar?
Plötslgit blev det tyst igen. Väldigt tyst. Jag öppnade ögonen, tittade mig omkring. Jag såg järnbalkar som låg huller om buller, stora betongbumlingar, betongspillror överallt och längst ner på golvet låg en arm. Den var helt grå…”
POJKEN MED DAVIDSSTJÄRNAN är inte en bok om Förintelsen, men ändå är den det. Michael Ben-Menachem beskriver den lille mannens stapplande steg i en värld han inte förstår och är skrämd av. Han gör det med ett varmt hjärta på ett sätt som tvingar oss att le mitt i de tragiska händelserna.
Boken lär oss att man efter krig, koncentrationsläger, politisk terror, åsidosättande, flyktförsök, och avslöjanden ändå kan komma på fötter, gå framåt, leva och till sist bli en lycklig människa.Michael Ben-Menachem, som härstammar från Ungern, filosofie doktor, yrkesfotograf, konstnär, trädgårdsmästare, seglare, dykare, sångare och mycket annat. Denna bok är hans nionde. Den handlar om hans barndom och uppväxt under krig, fångenskap och förföljelse, fram till att han vid trettio års ålder träffar sin älskade Elinor. Nu har han lovat sina döttrar att skriva en ungersk kokbok för unga familjer som inte ha mycket tid över för matlagning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185597482
Titel
Pojken med davidsstjärnan
Författare
Michael Ben-Menachem
Förlag
Warne Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
328 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
170 x 217 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
866 g
Språk
Svenska