![Baka utan gluten - Kakor, tårtor, pajer och bröd](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/1407331/13366878/6650af4849d2d.jpg)
Baka utan gluten - Kakor, tårtor, pajer och bröd
Inbunden bok. Love food. 1 uppl. 2015. 157 sidor.
Gott skick.
Format 27,5 x 22 cm Vikt 860 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med färgfoton av Noel Murphy. Engelska originalets titel: Gluten Free Baking. Översättning: Helen Larsson. Näringsfysiolog: Fiona Hunter. INNEHÅLL: Inledning 1. Cupcakes, muffins och annat gott 2. Kakor och godbitar 3. Tårtor och mjuka kakor 4. Efterrätter och pajer 5. Bröd och matiga bakverk. Register.
// Rester efter klotter på de tre sista sidorna. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2184]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187753435
- Titel
- Baka utan gluten : kakor, tårtor, pajer och bröd
- Författare
- Michael McCamley
- Förlag
- Love food
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 276 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 872 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Goda och lättbakade glutenfria alternativ.
Michael McCamley , själv glutenintolerant, har utsetts till The Gluten free chef of the year i Storbritannien och har även startat The Gluten Free Cooking School där han lär ut glutenfri matlagningskonst. Utöver detta driver han även cateringfirman Venue där man erbjuder all slags mat, men är specialiserade på glutenfri kost.
För de med celiaki är bröd en av de svåraste, och tråkigaste, utmaningarna. Baka utan gluten innehåller såväl bröd som sötsaker. Michael McCamley delar med sig av beprövade och garanterat goda recept på matbröd, pizzabröd, focaccia, cupcakes, whoopie pies och efterrätter.
Sedan 1990-talet har antalet barn med celiaki i Sverige blivit nästan fem gånger så många som tidigare. Dessutom blir det allt vanligare att sjukdomen dyker upp senare i livet hos äldre barn och hos vuxna. Jämfört med andra länder har Sverige rekordmånga glutenintoleranta. En orsak till detta misstänks vara den stora mängd mjöl vi i dag äter. Brödtillverkarna tillsätter dessutom extra gluten i sina produkter för att göra dem luftigare.
Format: 215x270 mm