Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Stenålderskost på 2000-talet - Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet

Stenålderskost på 2000-talet - Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet

Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2003. 190 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet!
På bara 30 dagar kommer du igång med ett hälsosammare liv.

Offer för den fettsnåla dieten
Under de femton eller tjugo år vi har ägnat oss åt att skära ned på fettet har förekomsten av typ 2-diabetes tredubblats och antalet mycket överviktiga personer ökat med trettio procent. Och antalet dödsfall till följd av stroke och andra hjärtsjukdomar ökar ständigt. I stället för att lösa hälsoproblemen har den fettsnåla men kolhydratrika kosten enbart förvärrat det hela. Men sanningen har nu äntligen blivit klarlagd: det var inte fettet som var problemet. Höjd insulinnivå, orsakad av fettsnåla och fettfria kolhydrater, är den huvudsakliga anledningen till att så många av oss blivit överviktiga och fått förhöjda blodtrycksvärden. Även höga värden för blodsocker (glukos), kolesterol och triglycerider är en följd av detta.

Cheryl är 160 cm lång och väger 140 kg. Efter att ha tillämpat Eades kolhydratsnåla diet, tappade hon en betydande del av sin övervikt på bara 30 dagar. Planen verkar förstås också långsiktigt: efter ett år vägde Cheryl bara 61 kg. Hon har aldrig mått bättre eller sett snyggare ut och hon älskar maten.

Mitch är läkare. Han följde en nästintill vegetarisk, fettsnål diet efter en hjärtattack, men lågfettdieten sänkte hans goda kolesterol och höjde triglyceriderna så till den grad att hans doktor ville medicinera Mitch för att komma tillrätta med hans blodfetter. Mitch tillämpade Eades dietplan och, på bara 30 dagar, tappade han i vikt, hans triglycerider rasade och hans goda kolesterol steg. Han mår utmärkt. 1:a tryck,2003 Nyskick, omslag gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9172411120
Titel
Stenålderskost på 2000-talet - Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet
Författare
Michael R. Eades - Mary Dan Eades
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
190 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 233 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
496 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bli smal och må bra med kolhydratsnål diet!
På bara 30 dagar kommer du igång med ett hälsosammare liv.Offer för den fettsnåla dieten
Under de femton eller tjugo år vi har ägnat oss åt att skära ned på fettet har förekomsten av typ 2-diabetes tredubblats och antalet mycket överviktiga personer ökat med trettio procent. Och antalet dödsfall till följd av stroke och andra hjärtsjukdomar ökar ständigt. I stället för att lösa hälsoproblemen har den fettsnåla men kolhydratrika kosten enbart förvärrat det hela. Men sanningen har nu äntligen blivit klarlagd: det var inte fettet som var problemet. Höjd insulinnivå, orsakad av fettsnåla och fettfria kolhydrater, är den huvudsakliga anledningen till att så många av oss blivit överviktiga och fått förhöjda blodtrycksvärden. Även höga värden för blodsocker (glukos), kolesterol och triglycerider är en följd av detta.Cheryl är 160 cm lång och väger 140 kg. Efter att ha tillämpat Eades kolhydratsnåla diet, tappade hon en betydande del av sin övervikt på bara 30 dagar. Planen verkar förstås också långsiktigt: efter ett år vägde Cheryl bara 61 kg. Hon har aldrig mått bättre eller sett snyggare ut och hon älskar maten.Mitch är läkare. Han följde en nästintill vegetarisk, fettsnål diet efter en hjärtattack, men lågfettdieten sänkte hans goda kolesterol och höjde triglyceriderna så till den grad att hans doktor ville medicinera Mitch för att komma tillrätta med hans blodfetter. Mitch tillämpade Eades dietplan och, på bara 30 dagar, tappade han i vikt, hans triglycerider rasade och hans goda kolesterol steg. Han mår utmärkt.Dags att själv prova dieten!