Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Hälsa. Helheten och Lösningen.

Hälsa. Helheten och Lösningen.

Häftad bok. Friskvårdsavdelningen. 2023. 600 sidor.

Nyskick. Två böcker, del ettoch två, inplastade,helt nya.
Första boken, “Hälsa,” är en djupdykning i världen av mat. En ögonöppnare om hur våra val påverkar vår hälsa. Men det är inte bara en glorifiering av varor, det är en uppriktig redogörelse.

Boken betonar vikten av att vara medveten om vad vi stoppar i oss. Samtidigt understryks det att allt som finns på hyllorna inte är nyttigt. En påminnelse om att varor som ultraprocessad och sockerrik mat, cigaretter och snus också räknas till varusortimentet, men i slutändan är det ju är kundens eget val vad som hamnar i kundvagnen.

Vad innehåller maten egentligen?

Särskilt betonas risken med överkonsumtion av bearbetade livsmedel, även de som marknadsförs som hälsosamma vegetariska alternativ. Konsumenten uppmanas att vara uppmärksam, att ta reda på vad de egentligen äter och efterfråga hälsosammare alternativ.

Den andra boken kretsar kring frukt och grönsaker, en slags produktbok från Frukt & Grönt-avdelningen som informerar om vad varje frukt och grönsak innehåller, vilken effekt de kan ha på vår hälsa samt trevliga recept. Recepten blandas med insikter och det är inte bara en guide, det är en kompanjon för en hälsosam livsstil.

Dessa två böcker är en fortsättning på den tidigare framgångsrika “Växtkraft,” skriven av Michael Kock. Baserad på hans egna erfarenheter med diabetes och vad forskningsstudier påvisar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish