Vin - Gastronomi
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 1 uppl. 2001. 256 sidor.
Nyskick.
PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Här finns allt du behöver veta om hur smak och doft på mat och vin påverkar varandra.
Upplev hur maten och vinet kan smaka ännu mer fantastiskt tillsammans, än var och en för sig.
Lär dig hitta det passande vinet till din favoritmat - eller den lämpliga maten till ditt favoritvin.
Fascineras av hur en helt ny värld av doft och smak öppnar sig.
Inspireras av recept, praktiska tips och handfasta råd som hjälper dig på vägen till högre gastronomi.
Lär dig skapa den perfekta harmonin och balansen i möten mellan mat och dryck.
VIN & GASTRONOMI är en heltäckande bok i konsten att kombinera mat och vin.
Den fungerar både som kokbok, läsebok och lärobok.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789189614000
- Titel
- Vin - Gastronomi
- Författare
- Michel Jamais
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 252 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 708 g
- Språk
- Svenska