Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Santiago - science fiction-roman

Santiago - science fiction-roman

Inbunden bok. Bra Spänning. 1990. 417 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Tillskrift. ”Man säger att hans fader var en komet och hans moder en kosmisk vind ...”
Så börjar historien om Santiago. Är han en mördare och bandit eller är han en hjälte? Svaret beror på vem man frågar. Alla känner till Santiago, ingen har sett honom. Han finns överallt och ingenstans.
Priset på hans huvud är det högsta någonsin, högt nog att locka prisjägare, yrkesmördare, journalister och udda figurer, alla med intresse i hans snara död.
Santiagos främste motståndare är den före detta revolutionären Sebastian Nightingale Cain, även kallad Songbird. Jakten på Santiago ger mening åt hans liv.
Frilansjournalisten Virtue Mackenzie har bestämt sig för att intervjua Santiago. Till vilket pris som helst. Det blir århundradets scoop.
Vi möter poeten Black Orpheus och fader Williams som mördar och prisar evangeliet - allt till Guds ära - samt den farligaste och mest hänsynslösa yrkesmördaren av alla - Angel ...

Mike Resnicks science fiction-roman doftar krutrök och vilda västern, hans hjältar och banditer är av samma kaliber som Jesse James och Davy Crockett. Santiago är en explosion av liv och härliga äventyr, science fiction och västernromanen i skön blandning. (fantasy)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish