Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Saker min flickvän och jag grälar om

Saker min flickvän och jag grälar om

B.Wahlströms 2003, kartonnage, 288 sidor, 550 gram.

Nära nyskick. Pel Dalton lever ett händelselöst liv. Han tillbringar dagarna med att jobba så lite som möjligt som datachef på universitetsbiblioteket, han leker med sina två söner och kommer ständigt på nya saker att gräla med sin flickvän om. Men saker kommer att förändras för Pel När hans chef försvinner, får Pel ta över hans arbetsuppgifter och då börjar mystiska saker att hända - stulna pengar, försvunna kollegor och nattliga telefonsamtal från Hongkong - är bara början på hans problem. Samtidigt som Pel ska jonglera med arbetet ska han ordna en ny bostad till familjen och ta hand om vardagssysslor som att frosta av frysen och komma i tid till föräldrarmöten - ständigt övervakad av sin tyska flickvän Ursulas hökblickar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132329318
Titel
Saker min flickvän och jag grälar om
Författare
Mil Millington
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2003
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
526 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Pel Dalton lever ett händelselöst liv. Han tillbringar dagarna med att jobba så lite som möjligt som datachef på universitetsbiblioteket, han leker med sina två söner och kommer ständigt på nya saker att gräla med sin flickvän om. Men saker kommer att förändras för Pel

När hans chef försvinner, får Pel ta över hans arbetsuppgifter och då börjar mystiska saker att hända - stulna pengar, försvunna kollegor och nattliga telefonsamtal från Hongkong - är bara början på hans problem.

Samtidigt som Pel ska jonglera med arbetet ska han ordna en ny bostad till familjen och ta hand om vardagssysslor som att frosta av frysen och komma i tid till föräldrarmöten - ständigt övervakad av sin tyska flickvän Ursulas hökblickar.