Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Fläckar på några sidor. // DET SKULLE BLI en bok utöver det vanliga, det visste jag. Praktiskt användbar men också vacker, originell och uttrycksfull. En bok för er alla. Man eller kvinna, gammal eller ung, matmor eller inte. En bok som inspirerar, gläder och öppnar sinnena, som lockar till att vilja prova och göra misstag som blir till lyckotag. Krydda lite mer... eller mindre allt eftes personligt tycke och egen smak. En bok som förenar sinnena, gommen och hjärtat. ROSENDALS TRÄDGÅRDSCAFÉ innehåller 188 recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist. Sinnliga teckningar av blommor och bakverk. Ett antal personliga essäer författade av några kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Bege er till grönsakslandet. Baka morotskakan, marinera vitlöken, börja sylta, koka soppan, lägg in päronen eller låt bara ögat vandra genom de många bilderna och läs om jordgubbar, indianer och annat.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151832227
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
