Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Trollkarlens hustru

Trollkarlens hustru

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1999. 271 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Året är 1856. Den unga vackra Emmeline och hennes berömde make, illusionisten och trollkarlen Henri Lambert, blir oväntat inviterade till det franska hovet. Orsaken är ännu höljd i dunkel, men med ett tjog nya klänningar i bagaget och Henris rekvisita beger de sig till slottet i Compiègne för att delta i en vecka av mottagningar, jakter, supéer, teaterföreställningar och andra förlustelser tillsammans med gräddan av aristokratin.
Emmeline som är av enkel härkomst trivs egentligen inte i detta sällskap. Men den karismatiske överste Deniau får henne att känna sig uppskattad, och även kejsaren själv, Napoleon III, visar hennes sin uppskattning på ett tämligen oblygt sätt.
Innan vistelsen vid hovet är till ända har översten övertalat paret Lambert att resa med honom till Algeriet. Är hans uppvaktning bara ett led i det politiska spelet, eller menar han något med sina intensiva ögonkast? Emmeline är smickrad men ytterst förvirrad.
Efter en mödosam resa anländer sällskapet till boplatsen vid randen av Sahara och överrumplas av öknens sol, sand och hetta. Emmeline börjar allt tydligare urskilja intrigen i överstens politiska maktspel. Ska hon låta honom utnyttja hennes make för att manipulera befolkningen, och därmed låta falskspel coh fuska forma historien? Hennes lojalitet sätts på hårda prov. Och hon är en mycket ovanlig kvinna. Ensam rider hon ut i öknen...

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9146173528
Titel
Trollkarlens hustru
Författare
Moore, Brian - Unnerstad, Boel
Förlag
Stockholm : Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
1999
Språk
Svenska