Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Jefferson gör sitt bästa

Jefferson gör sitt bästa

Inbunden bok. Lilla Piratförlaget. 2023. 295 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Äntligen får vi återvända till Jeffersons värld, full av vänskap och spänning. Fyra år har gått sedan den thrillerartade sällskapsresan till människornas stad och livet har tuffat på i lugn och ro för igelkotten Jefferson och grisen Gilbert. Den ene lite försiktig och lugn och den andre med obändig energi. Tillsammans -- en duo perfekt rustade för att ta sig an utmaningar. Och en utmaning dyker upp när kaninen Simone försvinner på ett mystiskt vis. Här krävs både klassiskt detektivarbete, infiltration och okuvligt mod!

ALMA-pristagaren Jean-Claude Mourlevat tar oss med på en rasande rolig resa. Med lätt hand och humor berättar han om viktiga ämnen. Boken genomsyras dessutom av en ömhet gentemot djuren som befolkar bokens, och vår, värld.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178135127
Titel
Jefferson gör sitt bästa
Författare
Mourlevat, Jean-Claude
Förlag
Lilla Piratförlaget
Utgivningsår
2023
Omfång
295 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 214 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
524 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Äntligen får vi återvända till Jeffersons värld, full av vänskap och spänning. Fyra år har gått sedan den thrillerartade sällskapsresan till människornas stad och livet har tuffat på i lugn och ro för igelkotten Jefferson och grisen Gilbert. Den ene lite försiktig och lugn och den andre med obändig energi. Tillsammans -- en duo perfekt rustade för att ta sig an utmaningar. Och en utmaning dyker upp när kaninen Simone försvinner på ett mystiskt vis. Här krävs både klassiskt detektivarbete, infiltration och okuvligt mod!ALMA-pristagaren Jean-Claude Mourlevat tar oss med på en rasande rolig resa. Med lätt hand och humor berättar han om viktiga ämnen. Boken genomsyras dessutom av en ömhet gentemot djuren som befolkar bokens, och vår, värld.