Sydostasiatiska specialiteter : En kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Inbunden bok.
Nyskick. Utforska Sydostasiens kulinariska läckerheter med traditionella recept och intressant fakta om matkulturen. | H. F. Ullman Publishing, Utg. 2013 | Flexband. 4:o (230x260 mm)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783848007394
- Titel
- Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
- Förlag
- H. F. Ullman Publishing
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 230 x 260 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat.
I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.
