Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika
SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika

SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och fika

Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Mondial. 2020. 159 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––

"När min dotter fyllde 18 bestämde jag mig för att hon skulle få sina drömmars tårta. Det blev många sena kvällar, men till slut fick min vackra dotter sin drömtårta, med pärlor, fjärilar och rosor, 101 rosor för att vara mer exakt, allt i sockerpasta i olika nyanser av rosa och beige. Sedan dess har jag fortsatt att baka och göra människorna i min närhet glada. Den glädje jag ser i någon annans ögon när jag bjuder på något gott och vackert, den känslan är obeskrivlig."

I Simonas söta visar Simona Muntean hur du med enkla knep kan göra enkla bakverk som ser ut som konstverk. Här behöver du ingen förkunskap eller speciella bakredskap det räcker med en rejäl dos bakglädje och lite fantasi. Med recept på allt från pajer och cheesecake till rulltårta och pannacotta hittar du garanterat bakverk som kan förgylla alla tillfällen.
• Här finns bakverk som passar alla smaker, från superenkla kladdkakor till lite mer utmanande tårtor och såklart serverade med enkla garneringstips som får din tårta att se ut som en konditor har lagt timmar på den.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189061187
Titel
Simonas söta : Sagolika bakverk för fest och fika
Författare
Muntean, Simona
Förlag
Mondial
Utgivningsår
2020
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
205 x 232 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
733 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"När min dotter fyllde 18 bestämde jag mig för att hon skulle få sina drömmars tårta. Det blev många sena kvällar, men till slut fick min vackra dotter sin drömtårta, med pärlor, fjärilar och rosor, 101 rosor för att vara mer exakt, allt i sockerpasta i olika nyanser av rosa och beige. Sedan dess har jag fortsatt att baka och göra människorna i min närhet glada. Den glädje jag ser i någon annans ögon när jag bjuder på något gott och vackert, den känslan är obeskrivlig. I Simonas söta visar Simona Muntean hur du med enkla knep kan göra enkla bakverk som ser ut som konstverk. Här behöver du ingen förkunskap eller speciella bakredskap det räcker med en rejäl dos bakglädje och lite fantasi. Med recept på allt från pajer och cheesecake till rulltårta och pannacotta hittar du garanterat bakverk som kan förgylla alla tillfällen. Här finns bakverk som passar alla smaker, från superenkla kladdkakor till lite mer utmanande tårtor och såklart serverade med enkla garneringstips som får din tårta att se ut som en konditor har lagt timmar på den.Simona Muntean driver instagramkontot och bloggen Cookies and Sweets by Simona.