Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Såser

Såser

Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2022. 176 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt - att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.

I denna nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker - från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser - och även ett 30-tal helt nya såsrecept.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127179714
Titel
Såser
Författare
Myllymäki, Tommy
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2022
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
195 x 250 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
824 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt – att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. Tommy Myllymäki visar hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt.
I denna  nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker – från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser – och även ett 30-tal helt nya såsrecept.