Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Red Mutiny: Eleven Fateful Days on the Battleship Potemkin

Red Mutiny: Eleven Fateful Days on the Battleship Potemkin

Inbunden bok. Houghton Mifflin Harcourt. Book Club Edition utgåva uppl. 2007. 400 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Engelsk text.
"I 1905, efter att ha serverats ojämn kött, mjukade mer än sjuhundra ryska seglare mot sina officerare ombord vad som då var ett av de mest kraftfulla slagskepparna i världen. Deras liv var knappt värt att leva - ett liv av hårt arbete och bitter förtryck, en existens, i sin hopplöshet och orättvisa, inte i motsats till det som för det mesta av arbetarklassen i Ryssland vid den tiden. Visst kom deras uppror inte som någon överraskning. Ändå riskerade de seglare-omvända revolutionärerna, som leds av det karismatiska brandbrandet Matyushenko, mot alla rimliga odds för framgång att de skulle ta kontroll över skeppet och flyga revolutionens röda flagga. Det som följde var en våldsam port-to-port-jakt som spände över elva håriga dagar och kom för att symbolisera den ryska revolutionen själv.

En pulsdrivande historia som växlar mellan den rikaste domstolen av Nicholas II och rakhyvelens spänning ombord på Potemkin, Red Mutiny är en saga med ett fantastiskt äventyr, episka sjöslag, hjältemödor, förräderi, blodflöde och ett rallyande skrik av frihet som skulle styra det tjugonde århundradet. Det är också ett bra stipendium som för första gången bygger på sovjetarkiverna för att kasta nytt ljus på den här seminalhändelsen i ryska och marinhistoria.

För läsare av Tom Clancy's Hunt for Red October och Nathaniel Philbrick s i hjärtat av havet är Neal Bascoms gripande äventyr till havs historien om mod, idéens kraft och alliansens bräckliga natur."
Enhetsfrakt, köp fler böcker för samma fraktkostnad upp till 3 kilo, 634 gram. 17,1 x 3,2 x 22,9 cm

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish