CHOKLAD
Inbunden bok. Trevi. 1 uppl. 1996. 169 s. Inbunden. Förlagets dek. laminerade kartonnage. 22x22,5cm. 825 gram.
Mycket gott skick. Illustrerad. Ur baksidestexten: Nu kommer äntligen den första chokladkokboken - boken för alla chokofiler och matroade. Den kände danske tv-kocken Claus Meyer Nielsen leder oss in i chokladens värld och delar med sig av sina stora kunskaper i ämnet. Här har Claus Meyer Nielsen samlat över 100 av sina bästa recept på konfekt, tårtor, drycker samt varma och kalla desserter. Han ger även exempel på raffinerade fisk- och kötträtter där choklad ingår som ingrediens. Recepten är överskådliga och enkla att följa och illustreras av vackra inspirerande färgbilder.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9171611622
- Titel
- Choklad
- Författare
- Meyer Nielsen, Claus - Buusmann, Jes - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 221 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 698 g
- Språk
- Svenska