Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Happy food : samlade recept & råd

Happy food : samlade recept & råd

Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2022. 288 sidor.

Nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Det bästa från Happy Food samlat i en ny utgåva med ett nytt kapitel!

Happy Food har gjort succé i flera länder världen över. Fem år efter att stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat och lycka på kartan samlas nu äntligen alla de bästa recepten och texterna i denna maxade utgåva komplett med ett helt nytt kapitel om de senaste rönen och tillhörande recept!

Efter tre böcker i den populära serien kommer nu den ultimata samlingen som gör det enkelt att applicera Happy Food-konceptet i praktiken. I denna exklusiva utgåva samlas de bästa ögonöppnande texterna och fantastiska recept som gör våra tarmbakterier glada. Dessutom utökas samlingen med ett helt nytt kapitel med de senaste rönen från forskningen om vår tarmflora, dessa kompletteras av helt nya recept som garanterat kommer att tillfredsställa både kropp och själ.

Happy Food hjälpte till att sätta kopplingen mellan mat och lycka på kartan. Med djupdykningar inom den senaste forskningen och recept som får munnen att vattnas är serien en favorit för både läsare och kritiker.

NIKLAS EKSTEDT är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera på stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv.

HENRIK ENNART är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare, som blev en av SvD:s mest lästa texter.


SAGT OM HAPPY FOOD

"Boken är full av spännande och hälsosamma recept." (Expressen).

"Inspirerande och spännande!" (Tara).

"Smarriga recept varvas med information och forskningsresultat." (Mariestads-Tidningen).

"Stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart kombinerar återigen en kokbok med intressant och upplysande forskning och resultatet är både spännande och aptitretande." (Norra Skåne).

"Hälsa i fokus med recept på bra nivå. För den som vill ligga i framkant. " (Allt om mat).

"Boken erbjuder djupdykningar inom superråvaror och presenterar fascinerande fakta." (MåBra).

Handfasta tips och inspirerande råd på hur du kan optimera ditt intag av mat som gör dig glad." (Metromode).

"Man lär sig mycket av den här boken och får många små ahaupplevelser. Förutom all fakta får man också många härliga recept på hur man kan få in mer av nyttigheterna i sin vardag." (Pralin).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189585324
Titel
Happy food : samlade recept & råd
Författare
Ekstedt, Niklas
Förlag
Bookmark Förlag
Utgivningsår
2022
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
175 x 246 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
942 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det bästa från Happy Food samlat i en ny utgåva med ett nytt kapitel!   Happy Food har gjort succé i flera länder världen över. Fem år efter att stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat och lycka på kartan samlas nu äntligen alla de bästa recepten och texterna i denna maxade utgåva komplett med ett helt nytt kapitel om de senaste rönen och tillhörande recept!   Efter tre böcker i den populära serien kommer nu den ultimata samlingen som gör det enkelt att applicera Happy Food-konceptet i praktiken. I denna exklusiva utgåva samlas de bästa ögonöppnande texterna och fantastiska recept som gör våra tarmbakterier glada. Dessutom utökas samlingen med ett helt nytt kapitel med de senaste rönen från forskningen om vår tarmflora, dessa kompletteras av helt nya recept som garanterat kommer att tillfredsställa både kropp och själ.   Happy Food hjälpte till att sätta kopplingen mellan mat och lycka på kartan. Med djupdykningar inom den senaste forskningen och recept som får munnen att vattnas är serien en favorit för både läsare och kritiker.   NIKLAS EKSTEDT är en av Sveriges mest uppskattade kockar samt restaurangchef och grundare av flera på stjärnkrogar. Han är även känd från flera hyllade matlagningsprogram och har nått internationella framgångar genom brittisk och amerikansk tv.   HENRIK ENNART är medicinsk vetenskapsjournalist för SvD. Våren 2017 skrev han en artikelserie om hur vi kan äta oss lyckligare, som blev en av SvD:s mest lästa texter.     Sagt om Happy Food:   Boken är full av spännande och hälsosamma recept. Expressen   Inspirerande och spännande! Tara   Smarriga recept varvas med information och forskningsresultat Mariestads-Tidningen   Stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart kombinerar återigen en kokbok med intressant och upplysande forskning och resultatet är både spännande och aptitretande. Norra Skåne   Hälsa i fokus med recept på bra nivå. För den som vill ligga i framkant. Allt om mat   Boken erbjuder djupdykningar inom superråvaror och presenterar fascinerande fakta. MåBra   Handfasta tips och inspirerande råd på hur du kan optimera ditt intag av mat som gör dig glad. Metromode   Man lär sig mycket av den här boken och får många små ahaupplevelser. Förutom all fakta får man också många härliga recept på hur man kan få in mer av nyttigheterna i sin vardag. Pralin