Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kyskhetsbältet : en kriminalroman

Kyskhetsbältet : en kriminalroman

Inbunden bok. Bonnierförlagen. 2000. 302 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mycket fint exemplar. Oläst. Något gulnad inlaga och några närmast obefintliga hanteringsspår på skyddsomslaget, för övrigt i presentskick.

POLONIPRISET 2000. En iskall decembernatt hittas en populär skådespelerska död utomhus. Hennes skalle är krossad. Olycka eller mord ? Det finns inga vittnen. Hennes döttrar tiger. Hennes vänner har inget att säga. Mordutredare Monika Pedersen är trött. Hon försöker förstå det liv skådespelerskan levde, hon måste kämpa mot anhöriga, kollegor och delvis med sig själv för att lösa fallet. Hon plågas av sin egna höga ambitioner, sitt ansvar och bristen på möjligheter att styra över sitt jobb. Till slut inser hon till sin fasa att det finns skrämmande paraller mellan henne själv och mördaren. Kyskhetsbältet är den tredje fristående delen om Monika Pedersen. Romanen har belönats med det prestigefulla Polonipriset.


AV ÅSA NILSONNE: Tunnare än blod : en medicinsk kriminalroman / I det tysta / Kyskhetsbältet / Smärtbäraren / Bakom ljuset / Ett liv att dö för / Zelda och meningen med att ha hund / Vem är det som bestämmer i ditt liv? : om medveten närvaro / Tillsammans : om medkänsla och bekräftelse (med Anna Kåver) / En passande död / Hur svårt kan det va'? : en liten bok om pedagogik för hundinstruktörer och träningskompisar (med Eva Bodfäldt) / Dialektisk beteendeterapi (med Anna Kåver) / Mindfulness utan flum / Mindfulness i hjärnan / H / Processen : möten, mediciner, beslut / Den jag blev i Addis Abeba : En diplomatdotters memoarer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish