Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ängeln på Rival

Ängeln på Rival

Inbunden bok. Historiska Media. 2022. 318 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Värmeböljan som drabbar Sverige är den värsta någonsin, redan i april är gräsmattorna sönderbrända. Efter ett nyhetsinslag är Ester övertygad om att jordens undergång är nära och beslutar sig för att uppfylla människors sista önskningar. Hon postar ett inlägg på Facebook, sätter sig på café Rival och väntar på att ta emot klienter.

Så möter hon Christian, munken som har insett att han behöver få leva ut sina köttsliga begär. Och Doaa, vars värsta mardröm blir verklighet när hennes förövare en dag står framför henne. Och Johannes, mannen som har siat om jordens undergång i teve och plötsligt inser att han aldrig har älskat någon. Och så är det Ester själv, som hoppas bli fri från sina egna demoner i takt med att hon hjälper andra. Men det är inte lätt att bära bördan av andras svårigheter när man har egna olösta problem att ta itu med.

Med en självklar men samtidigt ömsint penna har Johanna Nilsson skrivit en roman om samhällets lite udda och kantstötta personer. Men Ängeln på Rival är lika mycket en berättelse om att övervinna sina rädslor, att våga lita på andra och att längta efter kärlek.

»Johanna Nilsson skriver fram tydliga, bokmärkesvackra karaktärer. De är känsliga, sköra själar. Som ändå bär överjordisk styrka inom sig.«(Arbetarbladet).


AV JOHANNA NILSSON

SERIEN OM SUMMER KARLSSON: 1. Summer Karlssons nya liv / 2. Summer Karlsson extra allt / 3. Summer Karlsson ångrar inget.

FRISTÅENDE: Hon går genom tavlan, ut ur bilden / Flickan som uppfann livet / Rebell med frusna fötter / Konsten att vara Ela / De i utkanten älskande / Jag är Leopardpojkens dotter / SOS från mänskligheten / Gå din väg men stanna / Jag är den som skall komma / Det grönare djupet / Skärvornas drottning / Änkornas begravningsbyrå / Ängeln på Rival.

UNDER PSEUDONYMEN AMANDA LIND: Francys evangelium / Amanda Lind / Francys testamente / Francys drottningkrona.


UNGDOMSBÖCKER

SERIEN OM ELI & AMY:1. När Eli mötte Amy / 2. Eli hjärta Amy låter som en sång.

SERIEN OM JOHAN: 1. Nästan som Zlatan / 2. Kanske som Zlatan / 3. Långt från Zlatan / 4. Närmare Zlatan.

SERIEN OM POETEN: 1. Poeten i glasburen / 2. Poeten och kärleken / 3. Poeten och barnet.

FRISTÅENDE: Robin med huvan / Pojken som botade sömnen / Landet med de tusen namnen / Janis den magnifika / Lilla Darling / Gilla "Hata horan!" / Om hundra dagar ska jag dö så satans vackert att du vill följa med / Fågelflickan / För att väcka hon som drömmer / Om vi bara kunde byta kroppar med varandra 
Jag ville dö, men något hände / Jag överger mig aldrig.


BARNBÖCKER: Alva och familjen Låtsas.

LÄTTLÄST: Efter båten.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177898160
Titel
Ängeln på Rival
Författare
Nilsson, Johanna
Förlag
Historiska Media
Utgivningsår
2022
Omfång
318 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 217 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
463 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»Johanna Nilsson skriver fram tydliga, bokmärkesvackra karaktärer. De är känsliga, sköra själar. Som ändå bär överjordisk styrka inom sig.«Arbetarbladet Värmeböljan som drabbar Sverige är den värsta någonsin, redan i april är gräsmattorna sönderbrända. Efter ett nyhetsinslag är Ester övertygad om att jordens undergång är nära och beslutar sig för att uppfylla människors sista önskningar. Hon postar ett inlägg på Facebook, sätter sig på café Rival och väntar på att ta emot klienter.Så möter hon Christian, munken som har insett att han behöver få leva ut sina köttsliga begär. Och Doaa, vars värsta mardröm blir verklighet när hennes förövare en dag står framför henne. Och Johannes, mannen som har siat om jordens undergång i teve och plötsligt inser att han aldrig har älskat någon. Och så är det Ester själv, som hoppas bli fri från sina egna demoner i takt med att hon hjälper andra. Men det är inte lätt att bära bördan av andras svårigheter när man har egna olösta problem att ta itu med.Med en självklar men samtidigt ömsint penna har Johanna Nilsson skrivit en roman om samhällets lite udda och kantstötta personer. Men Ängeln på Rival är lika mycket en berättelse om att övervinna sina rädslor, att våga lita på andra och att längta efter kärlek.