Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ägg : Recept & teknik

Ägg : Recept & teknik

Inbunden bok.

Nyskick. En omfattande guide till äggberedning med recept på klassiska rätter och tips för perfekta resultat. | Natur & Kultur Allmänlitteratur, Utg. 2022 | Förlagsband. 8:o (188x247 mm)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127177086
Titel
Ägg : recept & teknik
Författare
Nilsson, Tove
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2022
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
188 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
858 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns inget som är så gott som eggs benedict – frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise. Eller att lyckas med sin omelett enligt klassiskt franskt manér, fast och slät på ytan utan färg och saftigt krämig inuti.
Det här är boken om ägg. Ägg har en betydande roll i många av de godaste rätterna som finns – egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, pickled eggs, Scotch egg, egg pizza, solöga, Pelle Janzon, tea eggs och egg custard. Med rätter som dessa kan man, om man vill, äta ägg till varje måltid. Och det vill man.
Och hur får man ett perfekt kokt ägg med en krämig gula, vilken är den ultimata tiden och temperaturen? Hur går det till när ägget koagulerar och vad händer när man vispar en majonnäs? I boken hittar du även rätt teknik och fakta för att lyckas med allt från kokt och pocherat ägg till 63-gradigt ägg och japansk omelett.