Örtkryddor : [hur man odlar och använder örtkryddor till matlagning]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1989.
Nyskick. Från den tid då persiljan endast var ett dekorativt inslag i fiskaffärens skyltfönster har vi n kommit så långt att t.ex basilika, gräslök och dill är standardkryddor i hushållet. Det har också blivit vanligt att använda kryddor från mera avlägsna tider - trädgårdsportlak, senapskål och spansk körvel upplever nu en renässans: Pröva dem i sallader, soppor eller såser. Här finns ett trettiotal lättlagade och kryddoftande recept.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9134510672
- Titel
- Örtkryddor : [hur man odlar och använder örtkryddor till matlagning]
- Författare
- Norman, Jill - King, Dave - Noble, Sheilagh - Petersson, Britt - Thomson, Jane
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska