Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
The Dan Dare Dossier - Celebrating The 40th Anniversary Of Dan Dare, Pilot Of The Future (Mycket sällsynt UK import 1:a utg.)

The Dan Dare Dossier - Celebrating The 40th Anniversary Of Dan Dare, Pilot Of The Future (Mycket sällsynt UK import 1:a utg.)

Inbunden bok. Hawk Books Ltd. 1 uppl. 1990. 96 sidor.

Nyskick. Boken är i nyskick, verkar oläst. Unikt köptillfälle, detta är en UK import och som ej går att få tag på i Sverige!

Innehåll:

Om du ska samla serien av Dan Dare-återtryck av Hawk-böcker, överväg starkt den här boken också. Första kapitlet är "The Rise Of Dan Dare" med en nytryckning av svartvita Dan och Donanza i förminskad storlek. Sedan föjer ett kapitel om Dan Dare-karaktärerna med minibios. Det tredje kapitlet är "The Hardware File" som mestadels behandlar fordon och farkoster. Fjärde kapitlet är "Aliens And Their Worlds" som är självförklarande. Det femte är "The Artists bios", med ett svartvitt återtryck i förminskad storlek av "Digby-The Guinea Pig". Sjätte kapitlet handlar om "Radio Luxembourg Serials". Sedan har vi ett helsidesfärgtryck av "The Planulid" från 1963 års årgång. Det åttonde kapitlet är en del av "Merchandise & Ephemera" för samlare av leksaker och collectables, följt av kapitlet "Dan Dare Chronology" och "Changes-The Long Decline". Insprängt i dessa tre sista delar finns det svartvita återtrycket av söndagsstrippen "Mission To The Stars". Sedan följer ett helsidestryck av "The Planet Of Shadows" från årsboken 1963, och slutligen "Dan Dare To Date" med ett helsidesfärgtryck av "Pilot Of The Future" från reboot:en i augusti 1989.

Proveniens: ur serietecknaren Janne Murevärns (f.1959) samling.

Mer info om Murevärn:

https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/J.R._Murev%C3%A4rn

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish