Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Maktens offer

Maktens offer

Häftad bok.

Gott skick. E.A.. uppl.1. 2013. 413 s. mindre bruksslitage.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187519055
Titel
Maktens offer
Författare
Nylander, Christer
Förlag
EA Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
413 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
140 x 212 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
448 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Maktens offer / Christer Nylander

Valet 2014 är redan avgjort. Ett nytt parti, Frihetspartiet, tar sig över riksdagsspärren och den något udda, men karismatiske politikern Oscar Schiller, hamnar i hetluften. Men inte bara på grund av den politiska utmaningen. Maktens offer, handlar om det som blivit en allt mörkare sanning: hoten och hatet mot folkvalda.

Trots att det är en politisk spänningsroman med fiktiva karaktärer är det lätt att göra kopplingar till aktuella händelser.

Läs den innan valet.

Om författare:

Christer Nylander, är född 1968 och bor i Kristianstad. Han är riksdagsman för Folkpartiet och ledamot i Arbetsmarknadsutskottet, efter flera år som vice ordförande i Kulturutskottet. Han är en av de drivande krafterna bakom partiets nya partiprogram och är mycket väl insatt i riksdagskorridorerna och arbetet där. Christer Nylander har att välja mellan flera framtidsyrken. Ledande politiker eller författare? Hans skrivande startade tidigare, men i övernattningslägenheten i Stockholm började en politisk spänningsroman ta form. Maktens offer, handlar om det som blivit en allt mörkare sanning: hoten och hatet mot folkvalda. BRÅ har i en undersökning visat att över 400 folkvalda har utsatts för så kraftiga hot att de övervägt att lämna sina uppdrag - och 100 gjorde det förra året. I boken blir flera politiker utsatta för våldsamheter av olika skäl.

Maktens offer kommer i så kallat danskt band för EA Förlag under våren 2013, med en viss uppdatering från originalutgåvan 2012.