Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen
Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen

Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen

Handbok wid den nu brukliga Finare Matlagningen; innehållande tillika Beskrifning på Confecturer, Sylter och Glacer; samt ett Bihang, att göra Soja, Fransk Senap, Ättickor, Bär-winer, Bär-safter, att inlägga Anjovis, m. m.; jemte några Underrättelser om Slagt, Bryggd och Brödbakning. Af Margaretha Nylander. Tredje och förbättrade upplagan. Tryckt hos Direct. Henrik And. Nordström på eget förlag, Stockholm 1826. 8vo. (8) + 306 sidor. Bunden i ett samtida halvfranskt band med enkelt guldornerad rygg och brun ryggtiteletikett i skinn. Bandet hårt nött; falssluten med sprickbildningar, ryggsluten naggade, hörnen stötta och rundade men inlagan i fint skick. Med tre förord, ett till varje upplaga. I förordet poängteras det att man inte vill stöta sig med vare sig Cajsa Wargs eller Carolina Weltzins kokböcker, men att dessa började bli lite till åren (ca 70 respektive 20 år). Förordet är skrivet anonymt, men av 'Ett fruntimmer'. Nylanders storsäljande kokbok utkom i över 15 upplagor mellan år 1822 och 1902. Du Rietz 84.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish