Alla tiders choklad : läckert och lättlagat steg för steg
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2004. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Choklad! I hundratals år har människor jorden runt förförts av den lockande och frestande kakaon.
Den här inspirerande kokboken är speciellt framtagen med tanke på matlagningen i hemmet, och presenterar en mängd oemotståndliga choklad recept. Här hittar du kapitel om lyxiga chokladkakor, tårtor och småkakor, underbara varma och kalla chokladdesserter och dessutom ljuvlig chokladkonfekt och olika sorters chokladdrycker.
Enkla sätt att bereda choklad och olika dekorationstekniker presenteras också.
"Alla tiders choklad" är vackert formgiven och en uttömmande guide till chokladens himmelrike!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9781405422574
- Titel
- Alla tiders choklad : läckert och lättlagat steg för steg
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
