Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
De dödas verkliga antal

De dödas verkliga antal

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2016. 222 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

"Hon tänker på alla dessa som parar drömmen om familjen med drömmen om den exklusiva pumptvålen på den välstädade gästtoaletten i det stora huset där de stora middagarna för den stora vänkretsen ska hållas. Bubbelvin och snittar i det nyrenoverade köket. Långkok i Le Creuset-grytan i matsalen. Rödvin från beställningssortimentet. Selterglas (inte 'dricksglas' eller 'vattenglas', även om det är samma sak) med Pellegrino. Glada barn i jättesoffan." ...

I lägenheten vid Vanadisplan i Stockholm står en kvinna inför ett livsavgörande beslut. Men har hon något val? Har vi någonsin det?

De dödas verkliga antal är en roman om makt och livsval, sorg och saknad – och om det ansvar som följer med att vara levande. En naken skildring av vår tid.

"Svidande sorglig, svidande vacker och svidande samtida.” (Expressen).

AV LOTTA OLSSON: Dagsländor : dagsverser och teckningar / Skuggor och speglingar : en sonettsvit / Rekviem över de alltjämt levande / Dagsvers / Den mörka stigen : en sonettkrans / Himmel i hav / En annan resa / De dödas verkliga antal.

BARN- OCH UNGDOMSBÖCKER: Prata persilja / Pirater och prinsessor / Hundliv / Morris passar huset / Morris och strumpan / Morris på morgonen / Morris på stora ängen / Morris badar / Morris och Griffo / Elva år på jorden : Lisa Bengtssons memoarer 1 / Morris på landet / Morris hos frisören / Tolv dagar i mitt liv : Lisa Bengtssons memoarer 2 / Tretton ynka veckor : Lisa Bengtssons memoarer 3 / Zuccini till en tax : en ACB-bok / Konstiga djur / Bilen säger brum / Alla kläder på /
Tro på tomten / Här är stora näsan / Liten, liten snälling / Meningen med livet / Promenad / Från ambulans till ökenjeep : en alfabetsresa / Trycka knappen / Mmm äta mat / Lämnad ensam / Världen på vinden / Livet är nu : dikt och sång dagen lång (med Charlotte Ramel och Jojje Wadenius) / Något lurt / Mitt bland stjärnor / Måste du! / När vi blundar / Just nu / Ledsen / Så växer världen / God natt, min nalle / Glad / Rädd.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100161460
Titel
De dödas verkliga antal
Författare
Olsson, Lotta
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
222 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
132 x 202 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
375 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I lägenheten vid Vanadisplan i Stockholm står en kvinna inför ett livsavgörande beslut. Men har hon något val? Har vi någonsin det?     De dödas verkliga antal är en roman om makt och livsval, sorg och saknad – och om det ansvar som följer med att vara levande. En naken skildring av vår tid.Hon tänker på alla dessa som parar drömmen om familjen med drömmen om den exklusiva pumptvålen på den välstädade gästtoaletten i det stora huset där de stora middagarna för den stora vänkretsen ska hållas.Bubbelvin och snittar i det nyrenoverade köket. Långkok i Le Creuset-grytan i matsalen. Rödvin från beställningssortimentet. Selterglas (inte »dricksglas« eller »vattenglas«, även om det är samma sak) med Pellegrino. Glada barn i jättesoffan.