Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Spökmysteriet

Spökmysteriet

Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2022. 104 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. ///
Det spökar i Lilla Vargudden

Hemma hos Wille händer märkliga saker. Föremål flyttas runt av sig själva, från källaren hörs höga smällar om nätterna och hunden Ludde kan inte sluta skälla. Men i huset bor ju bara Wille, syrran och deras pappor, så vem är det som får allt kusligt att hända?

Ja, det verkar faktiskt som att ett spöke har flyttat in, men vad vill det? Luna inser snart att hon kan förstå spöket med sin superhörsel men det hon får höra gör bara mysteriet ännu konstigare. Vad bär spöket på för meddelande till de levandes värld, och vad har egentligen den mystiska blå fågeln med saken att göra?



LUNA OCH SUPERKRAFTEN: SPÖKMYSTERIET är den femte boken i serien om nioåriga Luna från orten Lilla Vargudden. Böckerna riktar sig till barn i åldern sex till nio år.

SÖREN OLSSON är författaren bakom succéerna Sune och Bert. Han har även skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften är hans nya satsning och hjärteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bästsäljande och kritiker­rosade självbiografier åt både svenska och utländska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populära barnboksserien om Julius.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189585164
Titel
Spökmysteriet
Författare
Olsson, Sören
Förlag
Bookmark Förlag
Utgivningsår
2022
Omfång
104 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
156 x 216 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
368 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Lunas vän hemsöks av ett spöke gäller det att lyssna noga på vad det har att säga. Och är det något Luna kan, så är det att lyssna med sin superhörsel. Spökmysteriet är den femte boken om Luna och superkraften av författarna Sören Olsson, Leif Eriksson och Martin Svensson.