Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
SIMPLE: Vegetariskt, kött och fisk

SIMPLE: Vegetariskt, kött och fisk

Häftad bok. Tukan Förlag. 2024. 320 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Upplev den prisbelönta och efterfrågade kokboken Simple i nytt och exklusivt format.

Ottolenghis recept är en otrolig kombination av överflöd, smak och överraskningar. I Simple får du färgsprakande och inspirerande bilder på maträtter som kan lagas utifrån dagsformen oavsett om du vill laga något snabbt eller mer förberett. Boken innehåller 140 recept där enkelheten inte har stått i vägen för de uppfinningsrika smakkombinationer som Yotam Ottolenghi är känd för.

Konceptet bygger på det engelska ordet simple (enkelt) där ordets bokstäver blir ett verktyg att använda i köket: S snabbt: under en halvtimme, I ingredienser: 10 eller färre, M möjligt att förbereda, P på skafferihyllan: ta det du har hemma, L latmansmat, E enklare än du tror.

Varje recept är kodat med med olika kombinationer av ovan bokstäver så att man kan välja om man t.ex. vill ha något snabblagat med färre än tio ingredienser, eller kanske något som är möjligt att förbereda och enklare "än du tror".

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180382755
Titel
SIMPLE : Vegetariskt, kött och fisk
Författare
Ottolenghi, Yotam
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2024
Omfång
307 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
176 x 243 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
882 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Upplev den prisbelönta och efterfrågade kokboken Simple i nytt och exklusivt format.Ottolenghis recept är en otrolig kombination av överflöd, smak och överraskningar. I Simple får du färgsprakande och inspirerande bilder på maträtter som kan lagas utifrån dagsformen oavsett om du vill laga något snabbt eller mer förberett. Boken innehåller 140 recept där enkelheten inte har stått i vägen för de uppfinningsrika smakkombinationer som Yotam Ottolenghi är känd för.Konceptet bygger på det engelska ordet simple (enkelt) där ordets bokstäver blir ett verktyg att använda i köket: S snabbt: under en halvtimme, I ingredienser: 10 eller färre, M möjligt att förbereda, P på skafferihyllan: ta det du har hemma, L latmansmat, E enklare än du tror.Varje recept är kodat med med olika kombinationer av ovan bokstäver så att man kan välja om man t.ex. vill ha något snabblagat med färre än tio ingredienser, eller kanske något som är möjligt att förbereda och enklare "än du tror".