Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Enkel kombucha och kimchi : recept för kropp & hjärna

Enkel kombucha och kimchi : recept för kropp & hjärna

Häftad bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2023. 96 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Den bästa kombuchan och kimchin gör du själv!

Mat med nyttiga bakterier har positiv inverkan på kroppen och hjärnan! Kombucha, kimchi, surkål, kefir och kvass får de goda bakterierna i tarmen att frodas. Det förbättrar i sin tur immunförsvaret, prestationsförmågan, vårt inre lugn och ger även mer glädje i livet.

Vill du börja brygga kombucha, göra het kimchi, syra hemma och samtidigt boosta din hälsa då är detta boken för dig! I Enkel kombucha & kimchi finns enkla och goda grundrecept men även recept på goda nyttigheter, som kombucha-margarita, chokladmoussetårta och misosoppa. Alla recept i boken är växtbaserade samt fria från gluten och vitt socker.



Erica Palmcrantz var en av pionjärerna för raw food i Sverige. Hon har gett ut flera böcker som inspirerar till hälsosammare matvanor och gladare kroppar. Kombucha och kimchi har stått på Ericas meny i många år.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180378796
Titel
Enkel kombucha och kimchi : recept för kropp & hjärna
Författare
Palmcrantz, Erica
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2023
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
172 x 210 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
242 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den bästa kombuchan och kimchin gör du själv! Mat med nyttiga bakterier har positiv inverkan på kroppen och hjärnan! Kombucha, kimchi, surkål, kefir och kvass får de goda bakterierna i tarmen att frodas. Det förbättrar i sin tur immunförsvaret, prestationsförmågan, vårt inre lugn och ger även mer glädje i livet.Vill du börja brygga kombucha, göra het kimchi, syra hemma och samtidigt boosta din hälsa då är detta boken för dig! I Enkel kombucha & kimchi finns enkla och goda grundrecept men även recept på goda nyttigheter, som kombucha-margarita, chokladmoussetårta och misosoppa. Alla recept i boken är växtbaserade samt fria från gluten och vitt socker. Erica Palmcrantz var en av pionjärerna för raw food i Sverige. Hon har gett ut flera böcker som inspirerar till hälsosammare matvanor och gladare kroppar. Kombucha och kimchi har stått på Ericas meny i många år.