Allemans bok om att safta, sylta, frysa och torka. En praktisk vägledning för den vetgirige.
Häftad bok. LiberFörlag. 1 uppl. 1979. 96 sidor.
Mycket gott skick. Brittisk handbok om konserveringsmetoder av mat. Fakta, färdigheter och fördjupning om hur man bär sig åt när man gör sylt, saft, marmelad, lägger in, kanderar, fryser in, torkar, röker m m, konservera bär, frukt, grönsaker, primörer, kryddväxter, kött, fisk. Tips om tillbehör och ingredienser. Du får veta vad som kan räddas och vad som blir förstört om något går på tok, eller lära dig de brittiska knepen för att få extra hållbarhet och aptitligt utseende hos mat och dryck som inte ska konsumeras genast. Rikt illustrerad. Limhäftat mjukband. 8:o. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [5621]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789138034125
- Titel
- Allemans bok om att safta, sylta, frysa och torka : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
- Författare
- Dotter, Pamela - Knös, Kitty - Thermaenius-Göransson, Maj
- Förlag
- Stockholm : LiberFörlag
- Språk
- Svenska
