Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Allemans bok om att safta, sylta, frysa och torka. En praktisk vägledning för den vetgirige.

Allemans bok om att safta, sylta, frysa och torka. En praktisk vägledning för den vetgirige.

Häftad bok. LiberFörlag. 1 uppl. 1979. 96 sidor.

Mycket gott skick. Brittisk handbok om konserveringsmetoder av mat. Fakta, färdigheter och fördjupning om hur man bär sig åt när man gör sylt, saft, marmelad, lägger in, kanderar, fryser in, torkar, röker m m, konservera bär, frukt, grönsaker, primörer, kryddväxter, kött, fisk. Tips om tillbehör och ingredienser. Du får veta vad som kan räddas och vad som blir förstört om något går på tok, eller lära dig de brittiska knepen för att få extra hållbarhet och aptitligt utseende hos mat och dryck som inte ska konsumeras genast. Rikt illustrerad. Limhäftat mjukband. 8:o. Välvårdat och fint ex, ej ägarnamn. [5621]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789138034125
Titel
Allemans bok om att safta, sylta, frysa och torka : [en praktisk vägledning för den vetgirige]
Författare
Dotter, Pamela - Knös, Kitty - Thermaenius-Göransson, Maj
Förlag
Stockholm : LiberFörlag
Språk
Svenska