Bagarens bästa. Från surdeg till muffins.
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 365 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Grundlig genomgång av allt som har med bakning att göra. Berömda mästerbagare från Australien bjuder på yrkeshemligheter och favoritrecept. Från fullkornssurdeg, smaskiga pajer till delikata bakelser och muffins. Rikt illustrerad bakbok. Inbunden, färgtryckt laminatband med skyddsomslag, identisk illustration som å pärm, fotoillustrerade första och sista uppslag. 4:o. 260x200x32 mm. 1375 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar, ej ägarnamn. [2122]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174012187
- Titel
- Bagarens bästa : från surdeg till muffins
- Författare
- Paul Allam - David Mcguinness
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 365 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1372 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bagarens bästa är en grundlig genomgång av allt som har med bakning att göra. Mästerbagarna på australiensiska Bourke Street Bakery delar med sig av sina erfarenheter och bjuder på såväl yrkeshemligheter som favoritrecept.
Från fullkornssurdeg och smaskiga pajer till delikata bakelser och muffins med den här boken kan du baka det berömda bageriets specialiteter hemma i ditt eget kök.
Mått: 195 x 259
Omslag: Matt med UV-lack, skyddsomslag
Hela 368 sidor