Rädda maten! Manual för minskat matsvinn - Restaurang Retaste
Häftad bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2019. 127 sidor.
Nära nyskick.
Format 24 x 17,5 cm Vikt 365 g.
Häftad bok med kartonnerade pärmar och invikta flikar samt "rå" rygg, rikt illustrerad med färgfoton av Erika Wessman. INNEHÅLL: Förord. Inledning (Våra husmorstips - eller husfarstips, kanske det borde heta. Retaste - vårt bidrag till minskat matsvinn. Varför uppstår matsvinn? Livsfarligt, farligt eller bara gott? Vad betyder datummärkningen. Återbruk, recycling och upcycling). Förädling. Drycker. Maträtter. Desserter.
// Pärmarna har små diskreta hanteringsspår. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [1095-2]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174249972
- Titel
- Rädda maten! : manual för minskat matsvinn
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 241 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 364 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Klimatsmarta recept som minskar matsvinnet.Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurangen Retaste, där kockarna Paul Svensson och Christofer Ekman fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på bästa sätt. I den här kokboken får du ta del av 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet i ditt hem. Tillsammans gör vi skillnad!
