Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Laxfiske i Jemen

Laxfiske i Jemen

Pocketbok. Brombergs. 2008. 337 sidor.

Mycket gott skick. Det förstår ju alla att lax omöjligen kan överleva i Jemens hetta! En bok om manipulation och politiskt rävspel men också om att ibland är det omöjliga fullt möjligt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789173370554
Titel
Laxfiske i Jemen
Författare
Paul Torday
Förlag
Brombergs
Utgivningsår
2008
Omfång
337 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
109 x 178 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
206 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Plantera in lax i Jemens bergstrakter!? Fiskeriexperten Alfred Jones vid National Centre for Fisheries Excellence i London tar sig för pannan. Ingen kan väl på fullaste allvar föreslå något så dumt? Det förstår ju alla att lax omöjligen kan överleva i Jemens hetta.

Men de stenrike och laxfiskefrälste schejk Muhammad vill inte lyssna på det örat. Han har vänt sig till brittiska experter för att få hjälp att förverkliga sin dröm om laxfiske i Jemen. Och den brittiska regeringen vill inte stå i vägen. Tvärtom. Med Irakkrigets mörka skugga vilande över sig och premiärministerns dalande popularitetssiffror är man i akut behov av en ny och positiv bild av Storbritanniens engagemang i Mellanöstern. Tänk att i direktsändning kunna visa premiärministern i full färd med att dra upp brittisk lax ur jemenitiska vatten. Ett gyllene PR-tillfälle som man bara inte får missa!

Från högsta politiska ort beordras därför Alfred Jones att leda Laxprojekt Jemen. Motvilligt tar han sig an uppgiften, föga anande att han ger in på ett äventyr som kommer att förändra hans liv.

Laxfiske i Jemen är en lekfull och träffsäker satir över makt, människor och fiske. En bok om manipulation och politiskt rävspel, men också om att våga tro på sina drömmar och finna nya vägar där man minst anar det.