Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mat i väntans tider

Mat i väntans tider

Inbunden bok. ICVE Production, Paulúns Förlag. 1 uppl. 2012. 201 sidor.

Nära nyskick. Format 21 x 19,5 cm Vikt 660 g.
Inbundet förlagsband, originalutgåva, illustrerad med färgfoton av Frida Wismar, ett löst ark medföljer med sammanfattning gällande kosten i de tre trimestrarna. Förord av Fredrik Paulún. Mat i väntans tider vänder sig till dig som är nyfiken på frågor som rör mat och kost under graviditeten. INNEHÅLL: * Första trimestern 1. Inledning 2. Fossa folat 3. Frukt och grönt 4. Vatten, vin och andra drycker 5. Mat från hav och sjöar 6. Kött, chark och lever 7. Illamående * Andra trimestern 8. Äta för två 9. Skaffa järnkoll 10. I mejeriavdelningen 11. Förstoppning * Tredje trimestern 12. Sött som socker 13. Halsbränna 14. Kosttillskott 15. Om du inte äter allt 16. Inför förlossningen och tiden därefter.
// Något nött streckkodsetikett finns på bakre pärmen. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0963]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197916264
Titel
Mat i väntans tider
Författare
Frösell, Paula
Förlag
ICVE Production
Utgivningsår
2012
Omfång
201 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 210 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
670 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Foto: Peter Knutson

MAT I VÄNTANS TIDER
PAULA FRÖSELL

UR INNEHÅLLET
Boken är uppdelad enligt de tre trimestrarna. I det inledande kapitlet beskrivs perioden före graviditeten, graviditetens nio månader samt förlossningen, utifrån såväl mammans som barnets perspektiv. Förutom vad som händer med dem båda kopplas det till kostens betydelse för mammans välmående och barnets utveckling. Här är informationen kring detta översiktligt och inte så djupt, men hänvisning görs till kapitlen senare i boken som fördjupar sig i exempelvis fisk, järn och illamående.

I de följande kapitlen, som ligger i kronologisk ordning enligt trimestrarna, fördjupas det som togs upp i bokens inledning så här kan läsaren får veta mer om det som intresserar henne just nu. Varje kapitel inleds med den mer faktaintensiva texten, där kapitlets område beskrivs både utifrån mamma- och bebisperspektiven, till exempel varför man bör äta ett visst livsmedel (eller vitamin/mineral)alternativt låta bli eller varför detta är viktigt i just en specifik del av graviditeten i de fall det är så.

Varje trimester inleds av en kort sammanfattning av det viktigaste att tänka på som gravid. Dessutom finns ett separat faktablad med denna info att sätta på kylskåpet eller använda i livsmedelsbutiken.

INFORMATION
Titel: Mat i väntans tider
Författare: Paula Frösell
ISBN: 978-91-979162-6-4
Kategori: Kost och hälsa
Fpris: 169 kr
Förlag: Paulúns förlag och
ICVE Production Sweden AB
Utgivning: Augusti 2012
Distribueras av: Förlagssystem
Tel: 08-657 95 00 Fax: 08-657 19 95
E-post: order@forlagssystem.se