Diabeteskokboken. Fakta och recept för veckans alla måltider
Inbunden bok. Massolit Förlag. 3 uppl. 2015. 159 sidor.
Mycket gott skick. En viktig och praktisk matbok för alla dagar i veckan för diabetiker
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789176610169
- Titel
- Diabeteskokboken
- Författare
- Paulsson, Berit
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 590 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Diabetskokboken rymmer nästan 150 recept på god, nyttig och lättlagad mat till frukost, mellanmål, lunch och middag. Den innehåller dessutom information om kopplingen mellan kost och diabetes med råd och tips om vad du ska tänka på för att kunna laga den bästa maten. Och det är inte särskilt komplicerat! Med relativt små förändringar av dina vanor kan du leva bra även med diabetes.Diabeteskokboken är en reviderad version av Kokbok för dig som har diabetes, utvecklad av Ica Provkök. I denna reviderade utgåva medverkar Kristina Andersson och Berit Paulsson.
