Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Överraskningen. Spetsnäsduken.  Där vågorna bryts.

Överraskningen. Spetsnäsduken. Där vågorna bryts.

Inbunden bok.

Gott skick. Överraskningen;
När Cassia Fallon får veta att hennes gudmor testamenterat hela sin förmögenhet till henne bestämmer hon sig för att inte låta pengarna påverka sitt liv. Hon är lyckligt gift med Edward och de bor i ett underbart hus på landet med sina tre barn. Att hon tvingats avbryta sin karriär inom medicinen för att ta hand om hushållet är inget hon grämer sig för.
Men så sakteliga börjar Cassia inse vilken frihet pengar kan ge. Hon söker sig tillbaka till medicinen, och återupptar kontakten med sina gamla vänner. En av dem är den förmögne Harry Moreton - en man som alltid förstått henne som ingen annan.
En dag får Cassia av en slump veta att hennes gudmor dog utfattig i Paris och allt ställs återigen på huvudet. Varifrån kom då pengarna som testamenterades till henne? Och varför?
Spetsnäsduken ;
Ägarsignatur på försättsbladet. Det perfekta paret - det passar verkligen in på Tom och Octavia Fleming. Stiliga, rika, populära, framgångsrika. Men ett litet snedsteg får förödande konsekvenser för det till synes fulländade äktenskapet. Fartfylld underhållningsroman förlagd till sena 90-talets London.
Där vågorna bryts;
En berättelse om unga Olympias kamp för upprättelse i en trångsynt värld - för att ta tillbaka det som är hennes. Anita Shreve utforskar med skarp blick fördomar och rädsla hos en äldre generation men mest av allt tecknas ett gripande porträtt av en kvinna, vars tankar och handlingar vittnar om en obändlig vilja och ett enastående mod.


Gulnade, snedställda, namnade. Fullgott lässkick.

Titta på alla mina andra annonser.
Jag säljer böcker dvd-filmer och VHS-filmer.
Jag har alltid, 64:- i frakt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish