DEN TEKNISKE KOCKEN och 7 riktiga kockar – Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
Inbunden bok. Jure Förlag. 2018. 96 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
INNEHÅLL:
Jan Hedh:
- En grundkurs i bakverk och choklad.
- Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande.
- Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.
Anders Vendel:
- ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
- Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.
Martin Hansen:
Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
- Rödbetsglass är exempel på ”smakmäkling”.
Thomas Drejing:
- Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
- Så kan man förbättra den offentliga maten.
Stefan Holmström - mjölkens mysterier.
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning.
En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.
Kalle Bengtsson:
- Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.
Titti Qvarnström:
- Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
- Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789172237216
- Titel
- Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
- Författare
- Hegg, Per-Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Innehåll:
Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.
Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.
Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödbetsglass är exempel på
”smakmäkling”.
Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
Så kan man förbättra den offentliga maten.
Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.
Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.
Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
