Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon
Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon

Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon

Häftad bok. Ps Språktjänst. 2 uppl. 2018. 192 sidor.

Gott skick. Med Fransk MAT och DRYCK vill jag ge dig som gillar fransk mat och dryck, vistas i eller besöker Frankrike eller fransktalande länder ett praktiskt svensk-franskt och fransk-svenskt lexikon. Boken är lätt att ha med sig. Det smidiga formatet passar i både handväska och innerficka.

Ulla Britta Persson

Med Fransk MAT och DRYCK kan du:
• välja rätt mat och dryck i livsmedelsaffären
• få det du vill ha på din tallrik och i ditt glas på restaurangen
• läsa franska recept
• veta var köttet sitter på gris, kalv, lamm och oxe
• lära känna franska viner, druvor och vindistrikt
• bekanta dig med ett hundratal franska ostar
• plocka fram rätt fras vid rätt tillfälle

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197949200
Titel
Fransk mat och dryck : svensk - franskt / fransk - svenskt lexikon
Författare
Persson, Ulla Britta
Förlag
Ps Språktjänst
Utgivningsår
2018
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
110 x 190 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
266 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Detta svensk-franska och fransk-svenska lexikon ger dig ord och fraser som gör att du
- väljer rätt mat och dryck i livsmedelsaffären
- får det du vill ha på din tallrik och i ditt glas på restaurangen
-kan läsa franska recept
-vet var köttet sitter på gris, kalv, lamm och oxe
-lär känna franska viner, druvor och vindistrikt
-bekantar dig med ett hundratal franska ostar
-plockar fram rätt fras vid rätt tillfälle