Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vargflocken

Vargflocken

Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2007. 280 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rak och ren utan namn eller skador

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172411418
Titel
Vargflocken
Författare
Peter Rost
Förlag
Optimal Förlag
Utgivningsår
2007
Omfång
280 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 214 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
665 g
Språk
Svenska
Baksidestext
SJUKA PENGAR var bara början.
Nu kommer VARGFLOCKEN, en actionthriller om läkemedelsbranschen

Alex McGraw erbjuds att bli vice VD i Xenal, ett ledande läkemedelsföretag i Los Angeles. Pengarna flödar och jobbet är en utmaning. Men McGraw förstår snart att Xenal döljer mörka hemligheter. En av medarbetarna har nyligen dött i en mystisk bilkrasch.

Xenal säljer läkemedel till överpriser och tjänar sjuka pengar. Man mutar läkare och bedriver illegal marknadsföring. Xenal utvecklar till och med ett dödligt preparat för kemisk krigföring Convulsor åt försvarsdepartementet.

McGraws flickvän är advokat. Tillsammans bestämmer de sig för att avslöja företagets brottsliga verksamhet. Men de är inte den enda som agerar. Inom företaget pågår ett maktspel. Andra positionerar sig för ta över makten. Lögner och girighet blandas med ren ondska.

Vargflocken är en corporate thriller med en genuin och intressant story som berättas i högt tempo. Boken saknar döda punkter. Nästan varje kapitel slutar med en rejäl cliffhanger.

Språket är välformulerat och fastnar aldrig i svåra passager. Författaren berättar en komplicerad historia på ett smidigt sätt du har alltid en tydlig röd tråd att följa och händelseförloppet är överskådligt. Peter Rost levererar en filmiskt medryckande actionthriller och gedigen underhållning.

Peter Rosts thrillerdebut har jämförts med Robert Ludlum och John Grisham. Där Grisham belyser rättsväsendet avslöjar Rost läkemedelsbranschen med stor trovärdighet. Som insider skrev han den utmanande debattboken Sjuka pengar, som Pfizer anmälde till amerikansk domstol.

Vargflocken är en avslöjande skildring av en cynisk och genomkorrumperad bransch.

Författaren:

Peter Rost, 47 år, född i Göteborg, uppvuxen i Örebro. Han bor i USA sen tjugo år, för närvarande utanför New York. Han är gift och har två barn. Fram till 2005 var han vice VD i Pfizer, världens största läkemedelföretag. Sjuka Pengar är publicerad i USA, Kanada, England, Italien och Sverige.