Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam

Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam

Häftad bok. Hoi Förlag AB. Första upplagan uppl. 2017. 127 sidor.

Nyskick. Sista exemplaren från förlaget av ”Gräv guld i dina egna kanaler: sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam” säljs nu på Bokbörsen.
Boken går inte att beställa någon annanstans då det endast finns ett fåtal exemplar kvar av denna handbok i content marketing och SEO (optimering på Google).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176970331
Titel
Gräv guld i dina egna kanaler : sälj mer på nätet – utan att köpa mer reklam
Författare
Pettersson, Christer
Förlag
Hoi Förlag AB
Utgivningsår
2017
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
135 x 210 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
210 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Har du en webbplats eller en webbutik och vill sälja mer på nätet - utan att köpa mer reklam? Då är detta handboken för dig.
Gräv guld i dina egna kanaler visar hur du på ett enkelt och praktiskt sätt skalar upp din affär på nätet utan att det ska behöva kosta en massa pengar. ”Dina egna kanaler är din största tillgång” är bokens andemening. Och den visar dig hur du ska bära dig åt!
Boken vänder sig till dig som har en webbplats eller en nätbutik. Det här är en handbok som beskriver hur du i praktiken kan lyfta dina egna kanaler – din sajt, butik och övriga kanaler som e-post, blogg, PR och sociala kanaler – och på så sätt generera mer trafik och försäljning.
Du lär känna begrepp och handgrepp inom SEO (sökmotoroptimering), content marketing, inbound marketing, e-postmarknadsföring, growth hacking, sociala kanaler – och mycket mer.
Här finns konkreta verktyg för att öka försäljningen, trafiken och dina kunders lojalitet.
Hela idén är att lyfta på locket till dina egna kanaler så att du ser hur mycket kraft och möjligheter du sitter på själv, och som du kan använda för att lyfta din affär och din försäljning – precis som när man öppnar en rysk docka som hela tiden tycks rymma så många fler dockor än man tror!
Boken är utformad så att den ger praktiska råd med en checklista i varje kapitel. De mest matiga delarna i boken handlar om hur du skapar och strukturerar ditt innehåll så att dina kunder hittar rätt och uppskattar det de möts av på din webbplats eller i din webbutik, dvs. SEO och content marketing.
Du får också råd om hur du kan skapa rätt innehåll och därefter använda dina egna kanaler för att distribuera detta innehåll på ett bra sätt.
Christer Pettersson är civilekonom och har mer än femton års erfarenhet av e-handel, SEO och content marketing. Han är en ofta anlitad föreläsare och skriver löpande på bloggar och sajter om e-handel och datadriven marknadsföring. Gräv guld i dina egna kanaler är hans åttonde bok.