Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Pat vid rodret

Pat vid rodret

Inbunden bok. AB Lindqvists förlag. 1952. 144 sidor.

Mycket gott skick. PRESENTSKICK.
Att få gå i en riktig engelsk flickpension är alla flickors dröm. Det är därför inte underligt att serien om de engelska skolflcikorna har blivit populär också bland våra flickor.
I en engelsk flickpension kan man få uppleva allting. Tänk att alltid få vara tillsammans och till och med bo i samma hus! Många flickor har bott i St. Bridget, huset med den irländska vitklövern som emblem och där flickorna alltid går klädda i grönt och vitt. Till och med gardiner och sängöverkast är vita, broderade med gröna klöverblad.
Det är ingen ände på alla upptåg och äventyr, som de glada flickorna i St. Bridget sätter i verket. År efter år kommer de tillbaka till sin kära skola och när de en gång måste lämna den är det med sorg i hjärtat. JOSIE har blivit äldre och hunnit upp i högsta klassen, men hon är fortfarande samma livliga och glada Josie. PAT blir mycket populär bland kamraterna, som gärna lystrar när hon har något att säga.
De är alla avundsvärda varelser och vi kan också få vara med i den engelska flickpensionen, när vi läser om deras glada äventyr under skoldagarna, idrottstävlingar och upplevelser tillsammans under fritiden i böckerna:
Ann tar ledningen
En ovanlig flicka
Josies nya värdighet
Pat vid rodret

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish