DukanDieten - ät gott och gå ner i vikt med den beprövade proteinmetoden
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:3 uppl. 2012. 255 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Format 23,5 x 15,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet vitt förlagsband med ljusblå ryggtext och skyddsomslag, plats för egna anteckningar i slutet av boken. Franska originalets titel: Je ne sais pas maigrir. Översättning: Anna Olsson. INNEHÅLL: Förord. En diet i fyra steg (1. Attackfasen 2. Omväxlingsfasen 3. Förstärkningsfasen 4. Stabiliseringsfasen). Nyttig näringslära. Rent protein. Dukandieten i praktiken. Recept och menyer. Kraftig fetma. Programmet från barndomen till klimakteriet. Rörelse - en viktig katalysator. 100 naturliga livsmedel som främjar hälsan. Efterord. Om författaren. Register. Enkät. Egna anteckningar.
// Inga anteckningar, inlagan och skyddsomslaget har mindre hanteringsmärken. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2963]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174242201
- Titel
- Dukandieten
- Författare
- Dukan, Pierre
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 255 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 235 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 579 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vill du snabbt gå ner i vikt? Vill du behålla den livet ut? Vill du äta gott och slippa vara hungrig? Gör som Jennifer Lopez, Kate Middleton och 5 miljoner fransmän: prova succémetoden Dukandieten!Den franske läkaren Pierre Dukan upptäckte för 35 år sedan att hans överviktiga patienter nådde häpnadsväckande resultat genom att äta rena proteiner som kött, fisk, skaldjur och fettsnåla mjölkprodukter. De inledde med att avstå från frukt, grönt och kolhydrater för att sedan släppa den strikta dieten och varva proteinintaget med valfri kost.Teorin bakom dieten handlar om att kroppen behöver proteiner för att bygga upp muskler och att det tar längre tid för kroppen att bryta ner proteiner än till exempel kolhydrater. Det gör att man håller sig mätt länge.Metoden, som står på vetenskaplig och väl beprövad grund, omfattar recept, matlistor och peppande råd och är indelad i 4 steg:Steg 1: Attackfasen. Ät obegränsat av 72 proteinrika födoämnen, till exempel nöt- och kalvkött, ägg och osötad yogurt.Steg 2: Omväxlingsfasen. Fortsätt äta proteinrik mat och addera upp till 28 olika grönsaker.Steg 3. Förstärkningsfasen. Lägg till frukt, bröd, ost och kolhydrater. Unna dig några festmåltider!Steg 4: Stabiliseringsfasen. Ät vad du vill genom att följa 3 enkla regler. En dag i veckan ska vara en ren proteindag.